Els Nostres Serveis

Creat per a la dona com tú que busca la bellesa natural

Allisats

Allisat Fitoplàstia Braliz

Tractament d´allisat tèrmic vegà. 6 mesos amb el teu cabell llis i natural. Tot inclòs, servei exclusiu Alisanea.

Braliz Control

Corregeix la teva zona rebel, serrells, remolins o patilles entremaliades

VEURE PREUS I DEMANAR CITA

Tractaments

Tractament Reconstrucció + Força Power Shock

Recuperem el teu cabell, si està malmès i en greu perill de fractura, amb el tractament Power Shock de Braliz, afegim tots els aminoàcids que necessita l’estructura d’un cabell i el restaurem en un 80%.

Weightless Volume

Tractament vegà. Basat en una barreja d´oli orgànic Citrus Paradisi i oli de Jojoba. Aquesta barreja nutritiva proporciona una brillantor lluent amb un toc d’humitat al cabell fi i fràgil sense endurir.

Aquests ingredients ofereixen excele.lents propietats de desembullar, que ajuden a que el cabell romangui suau, sa, amb una lluentor saludable i sense pes. 

Segella el volum per a un acabat de llarga durada i flexibilitat al temps que protegeix el cabell tenyit i de la decoloració. Massatge tsiatsi pH 3.4. Inclòs massatge. Massatge tsiatsu. Temps 20min.

 

Ultimate Repair

Tractament vegà. Reparació intensiva, i instantània.

Basada en mantega orgànica Murumuru i quantitats concentrades de proteïna de Quinoa. La mantega de murumuru promou la retenció de la humitat, restaura la brillantor i la suavitat. Millora l aflexibilitat. l´enformtiment de la proteïna de Quinoa que regula la quantitat d´aminoàcits essencials. La mantega crea una barrera permeable que prevé la pèrdua d´humitat i bloqueja els aminoàcits per a una reparació de llarga durada. Perfecte per al cabell sec, trencadís i malmès.  

Tractament reconstructiu de la fibra, amb extractes botànics per a protegir, enfortir i reconstruir el cabell sec, malmès per un ús químic o tèrmic. pH3.5. 

Inclòs massatge, shiatsu.

Ultimate Color

Tractament vegà. Color brillant  durador.
Basar en oli orgànic d’Acai i oli de llinosa. Aquests olis nutritius s’utilitzen com un remei per afegir un efecte suavitzant i repara el cabell. L’oli il.luminador és ric en àcids grassos Omega 3, Omega 6 i una amplia gama de vitamines com ara vitamina B1, B2, B3 i vitamines C+D.
Els beneficis d’aquests ingredients clau ofereixen una barreja perfecta d’una brillantor extra i un color lluminós i durador.

Inclou massatge,shiatsu

Ultimate Hydrate

Tractament de brillantor, vegà. 
Amb Coco orgànic i oli de Bergamota. Els àcids grassos a partir de l’oli de coco penetren fàcilment i proporcionen una hidratació profunda de cabells sense endurir. El ric oli de bergamota produeix una brillantor lluent. Un còctel calmant de condicionament profund i brillantor reflectant, i un tacte seda.
Inclò massatge,shiatsu

VEURE PREUS I DEMANAR CITA

VEURE PREUS I DEMANAR CITA

Color

Mechas Baby Light

Les metxes més fines i naturals, un treball meticulòs i de gran resultat. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en cas de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Metxes Balayage

Les metxes estrella, senten molt bé i són eficaces en moltes de les nostres clientes, sempre personalitzades en color i forma exclusiva per a la teva imatge personal. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en cas de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Metxes Baby Balayage

La combinació dels dos estils aconseguint un efecte natural i elegant, un treball tècnic per a les més exigents. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en cas de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Metxes Sombre

Una personalitat d’avanguarda, elegant i amb un aire de lleugeresa magnífic per a totes les que no vulgueu arrels molestes en poc temps. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en caso de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Color Melting Hair

El color mana i es fusiona amb aquesta trècnica de gran impacte visual on podràs combinar els teus colors preferits. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en caso de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Contourning Flash

Il.lumina el teu rostre i treu el màxim partit a les teves faccion, sempre va bé tenir un toc personal de color. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en caso de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Color Shot en oli

Color semi permanent, sense amoníac, per completar els mitjos i puntes o per realitzar treballs de balancejats de color. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en caso de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Color Cober Créeme

Color de màxima cobertura i de gran qualitat, REF COLOR CREMEM compleix totes les espectatives que necessites per a portar el teu cabell blanc com si no existís, aconseguint un cabell natural. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en caso de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Color Shot en oli, arrel

Color semi permanent para completar el mitjos i punteso per realitzar treballs balancejats de color. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en caso de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Color Cober Créeme, arrel

Color de màxima cobertura i de gran qualitat, REF COLOR CREMEM compleix totes les expectatives que necessites per portar el teu cabell blanc com si no existís, aconseguint un cabell natural. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en caso de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Color balance

La tècnica perfecta de color, elimina els cabells blancs i balanceja els mitjos i puntes amb color shot en oli, mantindràs una textura meravellosa amb aquest servei exquisit de color, disfrutant sempre d’un cabell sa. Inclou: Rentat amb xampú específic REF. Massatge capilar. Matís en caso de ser necessari. Pentinat amb productes REF STOCKHOLM vegans.

Decoloració

Tractament Plex inclòs.

Arrossegament de color

Treball tècnic de precisió per aplicar colors més clars o correccions de color.

Tallats Moda

Tallat Moda Tendència

Seleciona un tallat de la nostra col.lecció amb l’ assessorament del nostre equip.

Tallat Senyor

Els nostres especialistes estàn preparats per assessorar als senyors en el seu millor estil.

Tallat Serrell

El serrell representa juventur i identitat, fes que resalti i que sempre estigui ben tallat.

Tallat Baby

Els més petits tenen el seu espai en Alisanea, posar-los guapos amb el nostre servei de tallat. D’ 1 A 10 ANYS

VEURE PREUS I DEMANAR CITA